Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου

H ανάρτηση-απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον λόγο που μπλόκαρε τη Σίσσυ Χρηστίδου

Την αποκάλυψη πως την μπλόκαρε στο Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, έκανε μέσα από την εκπομπής της στο Open, η Σίσσυ Χρηστίδου την Κυριακή.

Τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο
«Να σα πω κάτι, τώρα που είδαμε για τη Δαλάκα και τον Φιντιρίκο, που καταλάβαμε πάλι από το follow – unfollow ότι χωρίσανε. Δεν είναι απαραίτητα follow – unfollow, μπορεί να είναι block. Το block είναι αυτόματο unfollow και του άλλου, που δεν θέλει σε κάνει unfollow, αλλά εσύ τον κάνεις block, αναγκαστικά σε κάνει unfollow. Εμένα που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που δεν ξέρω γιατί. Έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα; Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπήκα από το προφίλ του “Έλα χαμογέλα” και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει. Αν μπεις στα σόσιαλ τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το block στη Σίσσυ Χρηστίδου
Λίγες ώρες μετά και έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε για τον λόγο που μπλόκαρε τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ας πούμε ότι δεν είμαι ο καλύτερός της, ούτε εμένα η καλύτερή μου» έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

H ανάρτηση-απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον λόγο που μπλόκαρε τη Σίσσυ Χρηστίδου

 

Διαβάστε επίσης