Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου

The Voice: Αυτοί είναι οι 8 παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Ο δεύτερος ημιτελικός του The Voice πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, με τους διαγωνιζόμενους να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως και στον πρώτο έτσι και στον δεύτερο αυτόν ημιτελικό, το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε τις καλύτερες φωνές και αποφάσισε ποιοι τέσσερις διαγωνιζόμενοι θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Έπειτα από τις εμφανίσεις και των εννέα διαγωνιζομένων λοιπόν, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο και να περάσουν στον μεγάλο τελικό του The Voice είναι οι: Κώστας Χειλάς από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, Ειρήνη Τσοκούνογλου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και Δημήτρης Καραγιάννης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Θυμίζουμε πω, από τον πρώτο ημιτελικό, εκείνοι που πέρασαν στον τελικό της ερχόμενης Κυριακής 22 Δεκεμβρίου είναι οι: Γιώργος Ευθυμιάδης από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Έλλη Πλατάνου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, Ελπίδα Γαδ από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και Κωνσταντίνος Τσιμούρης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε επίσης