Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Υπόθεση Μίλκοβα: 1,000 ευρώ πρόστιμο στον 28χρονο ιδιοκτήτη των ύποπτων σκύλων

Πρόστιμο ύψους 1,000 ευρώ επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο στον 28χρονο Μάριο Παναγιώτου για την μη κατοχή άδειας σκύλων. Ο 28χρονος παρουσιάστηκε σήμερα στο Δικαστήριο προκειμένου να ακούσει το πρόστιμο που θα του επέβαλε το Κακουργιοδικείο για την μη άδεια κατοχής των σκύλων του.

Στη σημερινή διαδικασία ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου ανέφερε πως ο 28χρονος παρέμεινε υπό κράτηση από την 1η μέχρι την 9η Μαρτίου του 2018 στο πλαίσιο των προσωποκρατήσεων και από την 9η Μαρτίου μέχρι την 10η Μαΐου έμεινε υπό κράτηση μέχρι την παραπομπή του στο Κακουργιοδικείο Πάφου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 28χρονου δικηγόρος Ηλίας Στεφάνου, αναφέρθηκε σε διάφορους μετριαστικούς παράγοντες του πελάτη του .

“Είναι άδικο-είπε- οι αμφιβολίες να καταδικάσουν κάποιον που δεν έχει εμπλοκή”. Κάλεσε μάλιστα αυτούς που ασκούν κριτική να διαβάσουν την απόφαση, λέγοντας πως “μόνο η ενημερωμένα καλή γνώμη”, δικαιούται να ασκεί καλόπιστη κριτική. Χαρακτήρισε δε, ευρύτερο ζήτημα, το γεγονός ότι δημιουργείται στην κοινή γνώμη, ότι δεν αποδίδεται δικαιοσύνη, όπως ισχυρίστηκε.

Επεσήμανε μάλιστα πως εν όψει της παρούσας υπόθεσης ο Μάριος κατά τις ανακριτικές έρευνες είχε κρατηθεί στις κεντρικές φυλακές για περίπου 4 μήνες, από τις τελευταίες μέρες του μήνα Φεβρουαρίου μέχρι και τον Μάιο του 2018.

Σημειώνεται πως τo Mόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο, στις 9.12.2019 ,αθώωσε και απάλλαξε από τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της πρόκλησης θανάτου εξ΄αμελείας τον 28χρονο ιδιοκτήτη των σκύλων Rottweiler Μάριο Παναγιώτου, που η Αστυνομία και η κατηγορούσα αρχή θεωρούσαν υπευθύνο για τον θάνατο της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova από τη Βουλγαρία.

Share on Facebook Share on Twitter Share on linkedin Share on Google PlusShare through email
Πηγή
ΚΥΠΕ

Διαβάστε επίσης