Κυριακή, 29 Νοεμβρίου

Κάτια Ταραμπάνκο: Αποκάλυψε τον λόγο του χωρισμού της από τον Γιάννη Χαλβατζή

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά το τέλος του μεγάλου τελικού του GNTM, στον οποίο αναδείχτηκε νικήτρια μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου, έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και την Τζώρτζια Γεωργίου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της από τον Γιάννη Χαλβατζή.

Η Κάτια αποκάλυψε πως οι δυο τους χώρισαν για να επικεντρωθούν στα επαγγελματικά τους.

«Το λέγαμε πάντα με τον Γιάννη πως θέλαμε να προχωρήσει η ιστορία μεταξύ μας αλλά… Είναι άνθρωπος που αγαπάω. Είναι οικογένειά μου ήδη. Το δαχτυλίδι ήταν ένα δώρο υποστήριξης και ένδειξης αγάπης. Όπως κάνουν μεταξύ τους τα ζευγάρια. Βρίσκομαι σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή στην καριέρα μου. Το ίδιο και αυτός. Οπότε είπαμε να το αφήσουμε λιγάκι.

Δεν είμαστε πια μαζί. Αυτή τη στιγμή έχω ως στόχο τα επαγγελματικά μου μόνο. Ήταν δική μου επιλογή να μην είμαστε μαζί. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος με τρομερή κατανόηση. Καταλαβαίνει και τη δική μου θέση και πότε πρέπει να κάνει πίσω. Ο Γιάννης με ξέρει. Ξέρει πότε και τι πρέπει να κάνει» είπε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε τις δηλώσεις της στο βίντεο.

Διαβάστε επίσης