Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου

GNTM τελικός: Αυτή ήταν η μεγάλη νικήτρια! Όταν κατέρρευσε το σύστημα ήταν με διπλάσια διαφορά πρώτη!

Μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων! Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο!

Σάλο έχει προκαλέσει το τελικό αποτέλεσμα του GNTM 2 όπου έβγαλε 2 νικήτριες επειδή έπεσε το σύστημα του Star στην ψηφοφορία!

Το Athensmagazine.gr όμως τρύπωσε και έμαθε την αλήθεια! Ποια κοπέλα ήταν πρώτη και μάλιστα πάνω από διπλάσια διαφορά όταν “έπεσε” το σύστημα; Με το δίκιο του λοιπόν και το Twitter να γίνει έξαλλο!

Συγκεκριμένα μεγάλες νικήτριες αναδείχθηκαν η Κάτια και η Άννα Μαρία με την Κέισι να έρχεται τρίτη, σε έναν τελικό που το τερμάτισε στα νούμερα τηλεθέασης! Ωστόσο αποκλειστική φωτογραφίες του Athensmagazine.gr αποκαλύπτει το σκάνδαλο! Και όταν μιλάμε για σκάνδαλο εννοούμε μεγατόνων! Κι αυτό διότι μια από τις δύο νικήτριες, όχι απλά δεν ήταν πρώτη στην ψηφοφορία, αλλά τρίτη!

Ναι, ναι καλά διαβάζετε! Σε αντίστοιχη ψηφοφορία που έκανε το Open και δεν διαφέρει σε τίποτα από τους Star η Κάτια ήταν τρίτη, με την Κέισι να βρίσκεται στην δεύτερη θέση! Πρώτη και με διαφορά ήταν η Άννα Μαρία με 54%! Μιλάμε για θρίαμβο που η παραγωγή αποφάσισε να… μοιράσει το έπαθλο και τη μεγάλη νικήτρια του GNTM2 να τις κάνει 2!

Δείτε την φωτογραφία

Gntm2 πραγματικά αποτελέσματα

Διαβάστε επίσης