Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου

Ο δημόσιος καβγάς Αριστοτέλους – Εφραίμ και η αντίδραση του…ταξιτζή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους στο πλαίσιο της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον σχολιασμό θέματος για τους δημόσιους καυγάδες των ζευγαριών πήρε τη σκυτάλη από την Χριστιάνα Αρτεμίου και τους εργαζόμενους του Alpha και εκμυστηρεύτηκε έναν από τους πιο εκρηκτικούς καυγάδες.

Η ίδια αναφέρθηκε σε μια διαφωνία που είχε στην Ιταλία με την παρουσιάστρια να φωνάζει και να σαλαβατά. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Θα σας πω ένα πολύ πετυχημένο. Πάντα θα θυμάμαι ένα καβγά στην Ιταλία, πήγαμε ταξίδι για δεύτερη φορά αλλά και στο πρώτο μας ταξίδι εκεί είχαμε παλι συμβάν. Και τότε που πήγαμε στην Κακοπετριά, και στο Παλαιχώρι τώρα που το σκεφτομαι και στον Αγρό το ίδιο μας συνέβη αλλά στην Λόφου όχι δεν τσακωθήκαμε.

Τσακωθήκαμε παιδιά τελευταία μέρα πριν φύγουμε από την Ιταλία, εσαλαβατούσα μισή ώρα μέχρι να πάμε στο αεροδρόμιο μέσα στο ταξί, λαλεί μου καλάν μιλάς τζαι ακούει σε τζαι ο άνθρωπος. Λαλώ του μα γιατί ξέρει με ο άνθρωπος τζαι εννά με ξαναδεί μπροστά του; Θυμάμαι το λόγο που έγινα έξαλλη. Άξιζε το κόπο και το αποτέλεσμα”

Διαβάστε επίσης