Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου

Παντελής Παντελίδης: Το πρόσωπο που οδηγούσε το τζιπ στο τροχαίο! «Σεισμός» από την αποκάλυψη!

Δόθηκε στην δημοσιότητα και δεν αντέχει κανείς να διαβάσει την δικογραφία!

Αυτό είναι το πρόσωπο που οδηγούσε το τζιπ στο τροχαίο που είχε ο Παντελής Παντελίδης! «Σεισμός» από την αποκάλυψη και έχουμε όλη την δικογραφία!

Το δυστύχημα μπήκε στο στόχαστρο εισαγγελικής έρευνας μετά από προσφυγές της οικογένειας του καλλιτέχνη, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης που οδηγούσε το τζιπ, αλλά μία από τις δύο γυναίκες που ήταν μαζί του, όταν συνέβη το περιστατικό.

Οι μηνυτήριες αναφορές της οικογένειας του εκλιπόντος αφορούσαν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας. Τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης, σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγούν στο συμπέρασμα πως τελικά ήταν ο ίδιος ο καλλιτέχνης που οδηγούσε το αυτοκίνητο στην μοιραία πορεία του τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στην παραλιακή.

Έτσι, η Εισαγγελία ουσιαστικά απορρίπτει την εκδοχή του άλλου οδηγού και ακολούθως ζητά να τεθεί στο αρχείο η δικογραφία, αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο. Την υπόθεση θα κρίνει τελικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας Εφετών που θα αποφανθεί αν το σκεπτικό για την αρχειοθέτηση είναι ορθό ή αν στην υπόθεση πρέπει να γίνουν άλλες νομικές ενέργειες.

Σημειώνεται πως ότι συγγενείς του καλλιτέχνη έχουν δυνατότητα εντός τριών μηνών να προσφύγουν στον εισαγγελέα Εφετών κατά της διάταξης αρχειοθέτησης.

cnn.gr

Διαβάστε επίσης