Κυριακή, Μάρτιος 29

Τροχαίο: Θρήνος για τον θάνατο της 25χρονης Αφροδίτης

O θρήνος στο σπίτι της 25χρονης Αφροδίτης στη Λευκάδα δεν έχει τελειωμό. Η μητέρα της δείχνει στη Μαίρη Τζώρα και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τις φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη της, που φοράει τη λευκαδίτικη στολή.

Το κορίτσι τους χάθηκε για πάντα σε ένα τροχαίο στη Νέα Ιωνία που δεν το χωρά ανθρώπινος νους.

Την τελευταία ημέρα του 2019 η Αφροδίτη ήταν σταματημένη σε φανάρι με το αυτοκίνητό της. Πήγαινε στην υπηρεσία της, όμως ένας 25χρονος έπεσε με δύναμη πάνω της. Το αυτοκίνητο έπιασε φωτιά κι εκείνη δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

«Την είχαμε μαζί μας τα Χριστούγεννα και μας έλεγε τα σχέδιά της. Πριν από μια εβδομάδα είμασταν μαζί σε ένα γλέντι και χορεύαμε», είπαν οι φίλοι της.

Η Αφροδίτη ήταν ένα κορίτσι με όνειρα και όρεξη για ζωή. Σπούδασε οικονομικά αλλά αποφάσισε να γίνει αστυνομικός σαν τον πατέρα της.

Ο πόνος στο νησί της Λευκάδας είναι ατέλειωτος για την Αφροδίτη τους που δεν πρόλαβε να γιορτάσει τον νέο χρόνο. Τα πάντα πάγωσαν τη στιγμή που καιγόταν μέσα στο αυτοκίνητό της.

Ο ιατροδικαστής θα δώσει τις απαντήσεις για την αίτια του θανάτου της. Οι δικοί της άνθρωποι θα την αποχαιρετήσουν την Παρασκευή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Διαβάστε επίσης