Τρίτη, 14 Ιουλίου

Αριστοτέλους: Ο “νόμος” που έχουν βάλει με τον…Εφραίμ για τα κινητά (ΒΙΝΤΕΟ)

HXριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, με αφορμή την απάντηση του Άγγελου Μπρατή για τον λόγο που δεν απάντησε στο μήνυμα της Άννας – Μαρίας Ηλιάδου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αποκάλυψε την δική της γνώμη όσον αφορά την ασταμάτητη χρήση των κινητών τηλεφώνων στη ζωή μας.

Με το τέλος του ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί για το εν λόγω θέμα και όπως δήλωσε, καλά κάνει ο σχεδιαστής μόδας και στις διακοπές του αποφεύγει να βρίσκεται πάνω από ένα τηλέφωνο.

“Πρέπει όλοι μας να κάνουμε αποτοξίνωση, να τα αφήνουμε για λίγο στην άκρη”

Με αφορμή αυτό, η ίδια θέλησε να αποκαλύψει τον στόχο που έχουν με τον Γιώργο Εφραίμ και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως προσπαθούν όταν βγαίνουν έξω να περνάνε ευχάριστα την ώρα τους, χωρίς να είναι συγκεντρωμένοι πάνω στα κινητά τους.

“Όταν θα είμαι κάπου με τον άντρα μου, το δικό μου το κινητό θα είναι αθόρυβο και του Γιώργου όχι. Επειδή ξέρω πως αν με θέλουν θα με βρουν στο τηλέφωνο του Γιώργου, όποτε είμαι ήσυχη σε αυτό το κομμάτι, το έχουμε βάλει σαν στόχο. Όταν πάμε για φαγητό ή για ένα καφέ, αυτά τα 20 λεπτά ή την μια ώρα που θα είμαστε μαζί, δεν θέλω να είμαστε πάνω στα κινητά”

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

alphanews.live

Διαβάστε επίσης