Τρίτη, Φεβρουάριος 25

Σε αυτή την ομάδα ανήκει ο 30χρονος παίκτης που συνελήφθη

Ο χορός των συλλήψεων σχετικά με τους κόκκινους φακέλους και τα στημένα παιχνίδια άνοιξε, καθώς η αστυνομία έχει προχωρήσει στην σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ανήκει στο δυναμικό της Καρμιώτισσας ενώ είχε αγωνιστεί στους αγώνες με την ΑΕΚ, για το θεσμό του κυπέλλου όπου είχε έρθει κόκκινος φάκελος. Στην έκθεση της η UEFA επιρρίπτει ευθύνη στην Καρμιώτισσα.

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία, ενημερώνει πως έχει προχωρήσει στην σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή, στο πλαίσιο διερεύνησης δύο ποδοσφαιρικών αγώνων με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Η ενημέρωση:

Η Αστυνομία προχώρησε πριν από λίγο στη σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή, στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων, που αφορούν [2] ποδοσφαιρικούς αγώνες με έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Αυτή είναι η μαρτυρία που καίει τον ποδοσφαιριστή για τα στημένα-Με… παρελθόν

Ραγδαίες εξελίξεις προκύπτουν σε σχέση με τους κόκκινους φακέλους που βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας, οι οποίοι έφθασαν από την UEFA και δείχνουν ύποπτες στοιχηματικές δραστηριότητές.

Όπως μετέδωσε η OMADA, η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη 30χρονου ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Καρμιώτισσα και στην οποία η UEFA επέρριψε ευθύνη στην ομάδα της Καρμιώττισσας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή που συνελήφθη, αναγράφεται σε κόκκινο φάκελο και τον δείχνει εμπλεκόμενο στον συγκεκριμένο ύποπτο αγώνα.

Ως εκ τούτου, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του και αναμένεται να ανακριθεί.

ΑΕΚ-Καρμιώτισσα 3-0-Τι έγινε στον αγώνα που έβαλε στο μάτι η UEFA
Ισχυρό προβάδισμα για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Coca–Cola πήρε η ΑΕΚ επί της Καρμιώτισσας, που κέρδισε με 3-0.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία στο 50΄ παρατηρήθηκε έντονη χρηματική δραστηριότητα για να επιτευχθούν τρία γκολ από την ομάδα της Λάρνακας.

Η ΑΕΚ άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 56′ και με ακόμα δύο τέρματα, στο 70΄ και το 83΄, πανηγύρισε τη νίκη στο τέλος με 3-0.

Υπενθυμίζεται ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα, οι ιθύνοντες της UEFA, επιρρίπτουν ευθύνη στην ομάδα της Καρμιώτισσας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε στον κόκκινο φάκελο καταγράφονται οι διαπιστώσεις της UEFA και τι έγινε μέσα στα συγκεκριμένα λεπτά όπου υπήρχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Για παράδειγμα η UEFA γράφει στο τάδε λεπτό ο τάδε ποδοσφαιριστής άφησε για ανεξήγητο λόγο την μπάλα να περάσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που κατονομάστηκε δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφηκε το όνομά του σε κόκκινο φάκελο.

 

Διαβάστε επίσης