Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου

Η οικογενειακή ιστορία του παίκτη που συγκίνησε το MasterChef – «Δεν πίστευαν σε μένα, πήρα τη βαλίτσα μου κι έφυγα»

«Δεν μπορούσα άλλο αυτή την κατάσταση».
Ο Αλέξανδρος Κωνστάντης από την Κέρκυρα έχει πίσω του μια συγκινητική ιστορία, την οποία μοιράστηκε στο MasterChef με τους κριτές και τους τηλεθεατές.

«Όταν ανακοίνωσα στην οικογένειά μου και συγκεκριμένα στον μπαμπά μου ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μαγειρική υπήρχε μεγάλη ένταση στο σπίτι, μου έφερε μεγάλη αντίρρηση, ώσπου οι καταστάσεις έγιναν δύσκολες. Είναι ευκαιρία για μένα να δείξω στον πατέρα μου πόσα πράγματα μπορώ να κάνω», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Κωνστάντης για την απόφασή του να πάει στο MasterChef.

«Ήρθα στην Αθήνα λόγω κάποιων οικογενειακών καταστάσεων και έχω βάλει κάποιους στόχους στη ζωή μου. Θα ήθελα να δείξω σε κάποιους ανθρώπους ότι μπορώ να τα καταφέρω. Οι άνθρωποι της οικογένειάς μου παίζει να με καταριούνται που είμαι εδώ γιατί πολλοί δεν πίστευαν σε μένα. Δεν μπορούσα άλλο αυτή την κατάσταση, πήρα το σκέιτ μου, μια βαλίτσα κι έφυγα. Και από τότε είμαι μόνος μου, το παλεύω μόνος μου», είπε στους κριτές του MasterChef.

Όσον αφορά την οντισιόν του στην κουζίνα του MasterChef, δεν τα πήγε πολύ καλά και με δύο “όχι” από Κουτσόπουλο και Κοντιζά έμεινε εκτός. Τα λάθη, μάλιστα, που έκανε στο πιάτο και τα όσα είπε στον Σωτήρη Κοντιζά, προκάλεσαν την αντίδραση του διακεκριμένου ο σεφ, ο οποίος του είπε: «Το μόνο που ακούω είναι “αναγνωρίζω το λάθος μου” και από αυτά που λες εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά πράγματα και καίγομαι εγκεφαλικά».

Διαβάστε επίσης