Κυριακή, Μάρτιος 29

Κόμπι Μπράιαντ: Το σχολείο της Τζιάνα απέσυρε την φανέλα της! “Ραγίζει” καρδιές η νέα ανάρτηση της Βανέσα!

Τι γράφει στην νέα της ανάρτηση;

Το σχολείο της Τζιάνα απέσυρε την φανέλα της κόρης του Κόμπι Μπράιαντ, ενώ η νέα ανάρτηση της συζύγου του Βανέσα “ραγίζει” καρδιές! Τι ανέβασε στην νέα της φωτογραφία στο Instagram και ποιο είναι το μήνυμα της;

Η Τζιάνα έχασε την ζωή της μαζί με τον πατέρα της και άλλα 7 άτομα έπειτα από συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν όλοι μαζί και τους μετέφερε στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου θα έκαναν προπόνηση πριν δέκα ημέρες.

Tο σχολείο της απέσυρε την φανέλα της σε μία τελετή, με την μητέρα της, Βανέσα να βρίσκεται εκεί. Η συγκίνησή της ήταν τεράστια, καθώς ακόμη είναι νωρίς για να ξεπεράσει την κατάσταση.

Μετά την τελετή έκανε αναρτήσεις στο Instagram, στην πρώτη είχε την φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ, γράφοντας: «Μου λείπεις τόσο πολύ. Μου λείπει να μου λες “Bonjourno principessa/reina” (καλημέρα πριγκίπισσα)».

Στη συνέχεια, ανέβασε μία φωτογραφία και ένα βίντεο από την τελετή του σχολείου και το μήνυμα της συγκλόνισε.

«Θέε μου πόσο μου λείπεις. Ήμουν τόσο τυχερή που ξυπνούσα και έβλεπα το υπέροχο πρόσωπό σου και το καταπληκτικό χαμόγελό σου για 13 χρόνια. Μακάρι αυτό να συνέβαινε μέχρι την τελευταία μου ανάσα. Η μαμά σε αγαπά μέχρι τον φεγγάρι και πίσω» έγραψε στο ένα ποστ.

«Μας έμαθες όλους ότι καμία πράξη αγάπης δεν είναι ποτέ πολύ μικρή. Η μαμά είναι και θα είναι για πάντα ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα», έγραψε σε δεύτερο ποστ που έκανε.

Διαβάστε επίσης