Πέμπτη, Φεβρουάριος 20

Σπαραγμός για τον θάνατο της 28χρονης Φρατζέσκας! Άφησε πίσω ένα αγοράκι 2,5 ετών!

Ανείπωτη τραγωδία!

Βαθύτατη θλίψη στην κοινωνία της Σύρου προκαλεί ο αναπάντεχος χαμός μιας νεαρής γυναίκας, της Φρατζέσκας Βεροπούλου, η οποία «έφυγε» για το μακρύ ταξίδι, μόλις σε ηλικία 28 ετών.

Δεν το χωράει ο νους και είναι κάτι περισσότερο από αναπάντεχο όταν φεύγουν από τη ζωή τόσο νέοι άνθρωποι, επειδή τους χτύπησε την πόρτα από νωρίς ο καρκίνος και δυστυχώς, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στη μικρή κοινωνία του νησιού.

Πραγματικά είναι από τις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν λόγια, όταν μάλιστα σκεφτούμε ότι η Φρατζέσκα αφήνει πίσω της ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών!

Η 28χρονη χαμογελαστή κοπέλα έδωσε στην καλύτερή της ηλικία την πιο δύσκολη μάχη της σύντομης ζωής της. Ήταν όμως και η πιο άνιση μάχη, απέναντι στον χειρότερο εχθρό του ανθρώπου.

Δεν ήταν μεγάλο το διάστημα αυτής της μάχης, το πρόβλημα υγείας της ήταν πολύ σοβαρό και η κατάστασή της επιδεινώθηκε με σφοδρότητα. Νοσηλεύτηκε σε αντικαρκινικές μονάδες, έκανε θεραπείες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η Φρατζέσκα έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, έχοντας να προλάβει να δημιουργήσει ένα μικρό πλάσμα το οποίο μπορεί να είναι συνέχειά της μέσα στην σκληρή πραγματικότητα της ζωής.

Διαβάστε επίσης