Κυριακή, Μάρτιος 29

Ο Μάικλ Ντάγκλας συγκινεί με το αντίο στον πατέρα του

Με μια συγκινητική ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ,o Μάικλ Ντάγκλας “αποχαιρέτησε” τον πατέρα Κερκ Ντάγκλας. Ο θρύλος του κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 103 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Μάικλ Ντάγκλας στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του, θυμήθηκε, μεταξύ άλλων, τα λόγια που είπε στον πατέρα του στα τελευταία του γενέθλια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μάικλ Ντάγκλας
Με τρομερή λύπη τα αδέλφια μου και εγώ ανακοινώνουμε ότι ο Κερκ Ντάγκλας μας άφησε σε ηλικία 103 ετών. Για τον κόσμο ήταν ένας θρύλος, ένας ηθοποιός από τη χρυσή εποχή των ταινιών που έζησε καλά τα χρυσά χρόνια, ένας ανθρωπιστής του οποίου η προσήλωση στη δικαιοσύνη και στους σκοπούς της ενέπνευσαν όλους εμάς. Αλλά για μένα και τα αδέρφια μου, τον Τζόελ και τον Πίτερ, ήταν απλά ο πατέρας, για την Κάθριν ήταν ένας υπέροχος πεθερός, για τα εγγόνια και τα δισέγγονά του ήταν ένας αγαπητός παππούς και για τη γυναίκα του Άννα ήταν ένας υπέροχος σύζυγος. Ο Κέρκ έζησε καλά τη ζωή του και αφήνει πίσω του μια κληρονομιά στον κινηματογράφο που θα κρατήσει στις γενιές που θα ακολουθήσουν, και μια ιστορία ως επιφανής φιλάνθρωπος που εργάστηκε προκειμένου να βοηθήσει τους ανθρώπους και να φέρει ειρήνη στον πλανήτη. Επιτρέψτε μου να κλείσω με τα λόγια που του είπα στα τελευταία γενέθλιά του και θα παραμείνουν για πάντα αληθινά: “Μπαμπά σε αγαπώ πάρα πολύ και είμαι τόσο υπερήφανος που είμαι γιος σου”.

Διαβάστε επίσης