Κυριακή, 25 Ιουλίου

Δεν φαντάζεσαι τι απάντησαν οι Harry-Meghan Markle όταν τους ζήτησαν να παρουσιάσουν τα Oscar

Oscars ήταν και πάνε, Oscars ήταν και πέρασαν, και χάσαμε μία ευκαιρία να δούμε τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle για μία ακόμη φορά μετά το Megxit. Όπως θα θυμάσαι πριν από μερικές ημέρες τους είδαμε σε μία μυστική έξοδο στο Miami, κι εκεί μάθαμε πως το πρώην royal ζευγάρι δέχτηκε πρόσκληση για τα Oscars.

Και όπως αντιλαμβάνεσαι, καταλάβαμε πως η πρόσκληση αυτή ήταν για να παρευρεθούν στην τελετή απονομής. Όμως κάναμε λάθος κι εμείς, κι εσύ αν αυτό φαντάστηκες. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα ο Harry και η Meghan Markle δέχθηκαν πρόταση για να είναι οι παρουσιαστές της μεγάλης βραδιάς.

Οι Sussexes όπως αποδείχθηκε αφού δεν εμφανίστηκαν καν αρνήθηκαν την πρόταση της παρουσίασης, όμως έδωσαν μια απάντηση σύμφωνα με το Hello. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Harry και η Meghan δήλωσαν πως ήταν μεγάλη τους τιμή που τους προτάθηκε κάτι τέτοιο, όμως εν τέλει απέρριψαν την πρόταση αυτή.

Εννοείται πως αναρωτιόμαστε γιατί το έκαναν αυτό, όμως εν τέλει σκεφτόμαστε πως ίσως να μην ήθελαν να ρίξουν άλλο λάδι στη φωτιά με μία τόσο grande εμφάνιση λίγες ημέρες μετά το Megxit.

Διαβάστε επίσης