Κυριακή, Μάρτιος 29

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για το θάνατο της Whitney Houston – Της έλειπαν δόντια και κομμάτια δέρμα

Η εικόνα της ήταν σοκαριστική…

To 2012 έφυγε από τη ζωή η Whitney Houston. Την βρήκαν νεκρή στην μπανιέρα της, ενώ όπως έβγαινε κατά περιόδους αντιμετώπιζε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Οι αποκαλύψεις που γίνονται σήμερα για το θάνατο της, της έλειπαν κάποια δόντια ενώ και κομμάτια από το δέρμα της.

Οκτώ χρόνια μετά τον θάνατο της η Daily Mirror έδωσε στο φως της δημοσιότητας, τα αποτελέσματα της νεκροψίας τα οποία σοκάρουν καθώς όπως αναφέρουν η διάσημη τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς δόντια και με περούκα ραμμένη πάνω στα δικά της μαλλιά.

Ακόμα βρέθηκαν σημάδια από βελόνες στο εσωτερικό μέρος του αριστερού αγκώνα της και ουλές στο στήθος από πλαστική επέμβαση. Σύμφωνα με την έκθεση η καρδιοπάθεια της τραγουδίστριας ήταν τόσο προχωρημένη που μια αρτηρία της ήταν βουλωμένη κατά 60%.

Μόλις λίγες ώρες πριν από το θάνατό της, η τραγουδίστρια είχε πει στον βοηθό της ότι είχε πονόλαιμο και επρόκειτο να κάνει ένα μπάνιο πριν από ένα πάρτι που είχε να πάει. Στις 3:35μ.μ., η βοηθός της βρήκε το άψυχο σώμα της μέσα στην μπανιέρα και το νερό ήταν τόσο ζεστό που ξεπερνούσε τους 66 °C.

Διαβάστε επίσης