Παρασκευή, Απρίλιος 10

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της κόρης του Νικολέτας

Ράγισε καρδιές η Νικολέτα Βουτσά στην πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα της, Κώστα.

Συγκεκριμένα η Νικολέτα Βουτσά αποχαιρέτησε τον πατέρα της, ανεβάζοντας στο Facebook μια φωτογραφία του αγκαλιά με τη κόρη της.

«Τα δυο λαμπερά μου αστέρια. Η πιο έντονη και ανεπτυγμένη αίσθηση του πατέρα μου ήταν η «λαγνεία» η αγάπη για τη ζωή. Η χαρά μου για τη ζωή προέρχεται κυρίως από αυτά τα δυο. Θα ήθελα ο κόσμος, ο κόσμος ΜΟΥ να ξέρει ότι ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ» έγραψε η Νικολέτα Βουτσά, συγκινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους.

Οι γάμοι και τα παιδιά του Κώστα Βουτσά
Θυμίζουμε πως ο Κώστας Βουτσάς είχε παντρευτεί τέσσερις φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την ηθοποιό και χορεύτρια Έρρικα Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, την Σάντρα. Ακολούθησε ένας δεύτερος γάμος με την επιχειρηματία Θεανώ Παπασπύρου, με την οποία απέκτησε δύο κόρες, την Θεοδώρα και την Νικολέτα. Ένας τρίτος με την ηθοποιό Εύη Καραγιάννη και τέλος ο τέταρτος με την κατά 39 χρόνια μικρότερή του ηθοποιό, Αλίκη Κατσαβού με την οποία έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Φοίβο. Θετός γιος του είναι ο ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης, γιος της Εύης Καραγιάννη από προηγούμενο γάμο της.

 

Διαβάστε επίσης