Τετάρτη, 8 Ιουλίου

Βανέσα Μπράιαντ: Αντιδράσεις για τη διαρροή φωτογραφιών από το δυστύχημα

«Θέλει να προστατέψει την αξιοπρέπεια όλων των θυμάτων και των οικογενειών τους», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του Κόμπι Μπράιαντ

Η είδηση που δημοσίευσαν οι LA Times, πως υπάρχουν φωτογραφίες από τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή στον Κόμπι, την 13χρονη κόρη του και άλλα επτά άτομα, προκάλεσαν την αντίδραση της Βανέσα Μπράιαντ.

Οι φωτογραφίες φαίνεται πως βγήκαν από αστυνομικούς και παρότι δεν έχουν βγει στα ΜΜΕ, κυκλοφορούν σε κάποια κινητά.

Ο δικηγόρος της Βανέσα Μπράιαντ μετέφερε στα ΜΜΕ με δηλώσεις του πως είναι συντετριμμένη από την παραπάνω εξέλιξη. «Θέλει να προστατέψει την αξιοπρέπεια όλων των θυμάτων και των οικογενειών τους. Η αστυνομία μάς διαβεβαίωσε πως έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα για να προστατευτεί η ιδιωτικότητα των οικογενειών και αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν μια απερίγραπτη παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του σεβασμού και της ιδιωτικής ζωής. Ζητούμε την μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία για αυτά τα άτομα και να βγουν στην επιφάνεια τα ονόματά τους, ώστε να μη διαδοθούν περαιτέρω αυτές οι φωτογραφίες», ανέφερε.

Σύμφωνα με τους LA Times, η αστυνομία έχει μεταφέρει σε όσους τυχόν έχουν φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής ελικοπτέρου να τις διαγράψουν, καθώς έφτασαν στα αυτά της πληροφορίες πως ένας αστυνομικός έδειχνε σε άλλους φωτογραφίες από την περιοχή.

 

Διαβάστε επίσης