Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου

Αποφασίζει το Κακουργιοδικείο για Αλεξούι και Ρούντολφ

Ενώπιον Κακουργιοδικείου Λευκωσίας παρουσιάζονται εκ νέου την Παρασκευή (6/3) ο Αλέξης Μαυρομιχάλης και ο Dudi Rudolf, ώστε να ανακοινώσει την απόφασή του ο πρόεδρος, εάν θα παραμείνουν υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι το τέλος της δικαστικής διαδικασίας ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους.

Οι δύο κατηγορούμενοι πλέον, οδηγήθηκαν και την Πέμπτη (5/3) ενώπιον Κακουργιοδικείου όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες, τις οποίες όμως δεν παραδέχθηκαν.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν Μαυρομιχάλης και Ρούντολφ είναι αυτή της συνωμοσίας για φόνο, της απόπειρας φόνου, της παράνομης κατοχή πυροβόλου όπλου και της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Την Πέμπτη (5/3) σε μια χρονοβόρα διαδικασία, οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο κατηγορούμενων, Άντρος Πελεκάνος (Μαυρομιχάλης) και Αντώνης Δημητρίου (Ρούντολφ) αγόρευσαν ώστε να πείσουν το δικαστήριο να αφεθούν ελεύθεροι οι πελάτες τους.

Κοινό σημείο αναφοράς των δύο δικηγόρων, ήταν η αμφισβήτηση των καταθέσεων του Παναγιώτη Παναγιώτου άλλως Γλύκας, με τις οποίες εμπλέκει τους δύο κατηγορούμενους στην απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε εναντίον του το 2017. Επίσης, κάλεσαν το δικαστήριο να στείλει μηνύματα και να μην στερήσει την ελευθερία των πελατών τους, την, αφού όπως υποστήριξαν πίσω από την βασική μαρτυρία της υπόθεσης, κρύβονται αλλότρια κίνητρα.

kathimerini.com.cy

Διαβάστε επίσης