Site icon Hallocy

Κορωνοϊός: Έχετε ερωτικές επαφές; Περισσότερες οι πιθανότητες να κολλήσετε!

Μεγάλη πιθανότητα να ξεκίνησε από αυτό ο ιός!

Έχετε ερωτικές επαφές; Περισσότερες οι πιθανότητες να κολλήσετε κορωνοϊό.Υπάρχει πιθανότητα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, το κρούσμα 0 να ξεκίνησε από αυτό αναφέρει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος.

Ενώ η ανησυχία για τον κοροναϊό κορυφώνεται και στη χώρα μας, μετά τη ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων μέσα σε μία μόλις ημέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, η οποία αναφέρει ότι η πρώτη πηγή μετάδοσης του ιού είναι η σεξουαλική επαφή και όχι ο συγχρωτισμός με άλλους ανθρώπους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 05:30» στο OPEN TV, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος και επισκέπτης καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Πεκίνου, δήλωσε ότι καλό θα ήταν αυτή την περίοδο οι πολίτες να απέχουν από το σεξ.

Όπως σημείωσε, στη Γουχάν παρατηρήθηκε ότι αυξήθηκε το ποσοστό των εγκύων γυναικών την περίοδο περίπου που ξέσπασε ο ιός. Το δεδομένο αυτό προκάλεσε εντύπωση στους επιστήμονες, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσουν μελέτη ώστε να διαπιστώσουν αν το περιστατικό 0 του ιού ξεκίνησε από σεξουαλική επαφή.

 

Exit mobile version