Σάββατο, 28 Νοεμβρίου

Δέκα τα ύποπτα περιστατικά στο ΓΝ Λεμεσού- Σοβαρή η κατάσταση 4 προσώπων

Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση τεσσάρων προσώπων που βρίσκονται στον 5ο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ενώ άλλα 10 άτομα αναμένουν τα αποτελέσματα τους για το κατά πόσο έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

Αυτό ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΟΚΥπΥ Λεμεσού – Πάφου Χρίστος Νικολάου, προσθέτοντας ότι ένα περιστατικό εισήχθη τις πρωινές ώρες και αφορά μέλος του προσωπικού κρουαζιερόπλοιου (Costa Diadema).

Συνολικά δέκα ύποπτα περιστατικά αναμένουν να λάβουν αποτελέσματα, τρία άτομα παραμένουν διασωληνωμένα και ένα ακόμη στον αναπνευστήρα, ενώ η κατάσταση τους κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Για το θέμα του προσωπικού νοσοκομείων που έχει επικαλεστεί αδυναμία εκτέλεσης καθηκόντων γιατί εμπίπτει στις ευπαθείς ομάδες, ανέφερε ότι θα πρέπει να οριστούν άτομα σε όλες τις περιφέρειες για να εξετάσουν την κάθε περίπτωση, ώστε να διαπιστωθεί αν δικαιολογείται το αίτημα τους.

Υπενθύμισε, τέλος, ότι λήγει αύριο η απόφαση αναστολής της λειτουργίας στα Νοσοκομεία Λεμεσού – Πάφου και αναμένονται οι οποιεσδήποτε νέες αποφάσεις.

sigmalive.com

Διαβάστε επίσης