Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου

Πέθανε σε ηλικία 51 ετών πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 51 ετών, ο Ντέιβιντ Κρουζ, παιδικός έρωτας της Τζένιφερ Λόπεζ. Οι δυο τους ήταν μαζί για δέκα ολόκληρα χρόνια, από όταν η λατίνα σταρ ήταν 15 ετών.

Ο Ντέιβιντ Κρουζ πέθανε στο νοσοκομείο του Mount Sinai West στο Μανχάταν το Σάββατο από καρδιακές παθήσεις, σύμφωνα με το TMZ.

Η σχέση της Τζένιφερ Λόπεζ και του Ντέιβιντ Κρουζ, ξεκίνησε το 1984, ενώ οι δυο τους χώρισαν το 1994.

Οι δυο τους είχαν φωτογραφηθεί ως ζευγάρι σε διάφορες εκδηλώσεις, όταν η 50χρονη σήμερα Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήταν ακόμη πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό.

Μετά τον θάνατό του, η τελευταία σύντροφός του, Ίσα, θέλησε να μιλήσει δημόσια με συγκινητικά λόγια για τον αγαπημένο της:

«Ήταν καλός και αγαπητός. Ποτέ δεν κρατούσε κακία και ήταν πάντα πολύ ανοιχτός. Ήταν αφοσιωμένος πατέρας, βοήθησε να ανεβάσει στο βήμα τον γιο του, ο οποίος είναι τώρα Ναυτικός. Του άρεσε να πηγαίνει μαζί μου στο θέατρο. Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν το οικογενειακό δείπνο το βράδυ, γιατί δεν ήταν μόνο ξεχωριστό για μένα, αλλά και για τα παιδιά. Πάντοτε φρόντισε να τελειώνει τα πράγματα με ένα Σ ‘αγαπώ» τόνισε στις δηλώσεις της.

Διαβάστε επίσης