Κυριακή, 5 Ιουλίου

Κρούσματα κορωνοϊού σε υποκαταστήματα της Τράπεζας Κύπρου

H Τράπεζα Κύπρου προχωρά στο κλείσιμο δύο καταστημάτων της στη Λευκωσία καθώς εντοπίστηκαν υπάλληλοι θετικοί στον κορωνοϊό. Ηδη ξεκίνησε η ιχνηλάτιση των επαφών.

Το προσωπικό της τράπεζας έλαβε την εξής ενημέρωση:

«Έχουμε τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονωϊού στην Τράπεζα μας, σε κατάστημα του Δικτύου Καταστημάτων της Επαρχίας Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα διαχείρισης. Τα ενδεικνυόμενα μέτρα περιλαμβάνουν την διακοπή εργασιών του ίδιου του καταστήματος, όπως επίσης και άλλων επηρεαζόμενων καταστημάτων και άμεση απολύμανση των χώρων. Έχει ήδη ξεκινήσει, υπό την ευθύνη της Πολιτείας, η διαδικασίας ιχνηλάτησης για εντοπισμό ατόμων που πιθανόν να είναι εκτεθειμένοι και για τους οποίους θα συσταθεί αυτοαπομόνωση και άμεση λήψη δείγματος για εξέταση. Συνεπώς, συνάδελφοι αλλά και πελάτες που ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στον ιό, θα λάβουν προσωπικά ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές και η Τράπεζα θα είναι σε συνεχή επαφή μαζί τους.
Τα μέτρα προστασίας και πρόληψης όπως σας έχουν ανακοινωθεί θα συνεχίσουν να υλοποιούνται. Καμία έκπτωση δεν μπορεί και δεν θα γίνει στα θέματα υγείας των συναδέλφων και των πελατών μας».

politis.com.cy

Διαβάστε επίσης