Τετάρτη, Μάιος 27

Τι ισχύει από 4 Μαΐου για τις βόλτες με κατοικίδια

Τι γίνεται με τα SMS από Δευτέρας και τι θα ισχύει για τις βόλτες με σκύλους και άλλα κατοικίδια
Από την Δευτέρα (4/5) , αυξάνεται ο αριθμός των γραπτών μηνυμάτων που επιτρέπεται σε κάθε πολίτη, από ένα σε τρία.

Όπως ανακοίνωσε το Κόμμα για τα ζώα, δεν αλλάζει οτιδήποτε για τα κατοικίδια. Δεν χρειάζεται δηλαδή, να στέλνετε μήνυμα (sms) για όσες φορές υπάρχει ανάγκη για βόλτα για το κατοικίδιο σας.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Μετά από παράκληση πολλών πολιτών αλλά και ερωτήματα τα οποία προέκυψαν όσον αφορά τις μετακινήσεις και την έξοδο (βόλτα) για τα ζώα συντροφιάς, το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, θέλει να ενημερώσει τους πολίτες ότι, μετά την χθεσινή (29/4/2020) εξαγγελία των νέων μέτρων χαλάρωσης για την διακίνηση των πολιτών και ιδιαίτερα το κεφάλαιο Ατομικές Ελευθερίες, και τα οποία θα είναι σε ισχύ από την Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, δεν υπάρχει η οποιαδήποτε διαφοροποίηση όσον αφορά τις εξόδους μαζί με τα κατοικίδια σας, δηλαδή δεν θα στέλνετε μήνυμα (sms) και για όσες φορές υπάρχει ανάγκη για το κατοικίδιο σας.

Επίσης αυτό που θα ισχύει από την Δευτέρα (4/5) είναι ότι θα απαγορεύεται η οποιαδήποτε μετακίνηση μετά τις 10 η ώρα το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί της επομένης μέρας.

Το Κόμμα για τα ζώα Κύπρου είναι και θα είναι πάντα δίπλα στον πολίτη και στα θέματα που αφορούν την ευημερία την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων ακόμα και στα πιο δύσκολα.

Διαβάστε επίσης