Τετάρτη, Μάιος 27

H Θέκλα Πετρίδου απάντησε στα σχόλια σας μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της…

Αποφάσισε να μιλήσει ως απάντηση σε όσους σχολίασαν οπουδήποτε έχει αναπαραχθεί είδηση του χωρισμού.

Η Θέκλα Πετρίδου στο βραδινό της μπλοκ, ήταν διαφορετική από κάθε άλλη φορά.

Αποφάσισε να μιλήσει ως απάντηση σε όλους τους φίλους του σχολίασαν στο YouTube στο facebook στο ίνσταγκραμ και οπουδήποτε αλλού έχει αναπαραχθεί είδηση του χωρισμού.

Μάλιστα οι φίλοι του καναλιού στο YouTube είχαν μάθει από τις 7 Μαΐου ότι με τον Παναγιώτη Χριστοδούλου ήταν σε διάσταση.

Η ίδια δεν θεωρεί σωστό να μην είναι καλά ψυχικά να είναι αναστατωμένη, και πεσμένη ψυχολογικά και να μην λέει την αλήθεια…

Έχουν γίνει οι απαραίτητες νομικές κινήσεις, για να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται το διαζύγιο και λόγος είναι γιατί είναι και οι δύο ξεκάθαροι άνθρωποι, δεν παίζουν με τις λέξεις και αντιμετωπίζουν την ζωή με σοβαρότητα και όταν συνειδητοποίησαν και οι δύο πως έφτασε το τέλος το δεχθήκαν, το αποδεχτήκαν και δεν έκαναν αυτό που συμβαίνει συχνά σε διάφορους ανθρώπους, να παραμένουν σε μία σχέση που πλέον δεν είναι ζωντανή, προσπαθώντας να την φτιάξουν, ενώ έχει αποδειχθεί μέσα από πάρα πολλές προσπάθειες, ότι δεν γεφυρώνονται οι διαφορές ή για τα μάτια του κόσμου.

Χαρακτηριστικά είπε: “Επιθυμώ να βιώσω ειρηνικά με αξιοπρέπεια και σεβασμό αυτή την περίοδο του πένθους, να επουλώσω τις πληγές μου, να εστιαστώ στο να ξαναβρώ τους ρυθμούς μου, να αφήσω στον εαυτό μου αρκετό χρόνο που τον δικαιούται και το χρειάζεται για να ανακάμψω από αυτή την τραυματική εμπειρία του διαζυγίου.

Δεν παίρνω αψήφιστα το γεγονός ότι χωρίζω και επειδή ακριβώς το παίρνω και εγώ και ο Παναγιώτης στα σοβαρά, με τη σύμφωνη δική του γνώμη, ανακοίνωσα ότι είμαστε σε διάσταση και χθες ότι χωρίσαμε. Λόγω του ότι έχουμε εμφανιστεί πολλές φορές μαζί ζευγάρι και έχουμε φτιάξει πολλά βίντεο στα οποία μιλούσαμε και οι δύο για τη σχέση μας, θεωρήσαμε ότι οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο που μας έχει γνωρίσει ως ζευγάρι αλλά εξακολουθούμε να εκτιμούμε αγαπούμε και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλο!”

Δείτε το βίντεο με όσα είπε

Διαβάστε επίσης