Παρασκευή, 3 Ιουλίου

Αυτά θα κληρονομήσει ο Ματέο Παντζόπουλος από την οικογένειά του

Το δημοσίευμα που είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Κι όμως, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει την εμφάνισή του ένα δημοσίευμα που αφορούσε το ποσό που θα κληρονομήσει ο Ματεό Παντζόπουλος, ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, από την οικογένειά του.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είχε διαδοθεί με ταχύτητα φωτός και είχε γίνει πρώτο θέμα συζητήσεων παντού.

Τι έγραφε χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για την κληρονομιά του Ματέο Παντζόπουλου
Το δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto που υπογράφει ο Ανδρέας Βλάσσης, αποκάλυψε το ποσό που ανήκει στην οικογένειά του. Σύμφωνα πάντα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, η περιουσία του Μάκη Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ποιανού μεγάλου βιομήχανου είναι εγγονός ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος
Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, ζει τον απόλυτο έρωτα εδώ και κάποια χρόνια έχοντας στο πλευρό της τον Ματεό Παντζόπουλο!

Ο Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Σχολείο πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, ενώ έκανε σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

Είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης στην Άνδρο, όπου και δημιούργησε ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών, εφαρμόζοντας όλα αυτά που σπούδασε στη Νέα Υόρκη.

Και κάπου εδώ έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Ποιανού μεγάλου βιομήχανου είναι εγγονός ο Μάκης Παντζόπουλος; Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

 

 

Διαβάστε επίσης