Σάββατο, 4 Ιουλίου

Αποκλείστηκε το σενάριο πνιγμού του 21χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από παραλία – Τι παραδέχθηκαν οι φίλοι του

Φως στα αίτια θανάτου του 21χρονου Αβραάμ Κουσουνίδη, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από την παραλία της Ορόκλινης, το περασμένο Σάββατο, στην οποία μετέβη με τους φίλους του, αναμένεται να ρίξουν οι επιστημονικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, διαπιστώθηκε πως ο θάνατος του 21χρονου δεν επήλθε από πνιγμό, ενώ λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα δώσουν απαντήσεις στα αίτια θανάτου του.
Όπως προκύπτει από τις έρευνες, ο 21χρονος μαζί με τρεις φίλους του, είχαν μεταβεί στην παραλία της Ορόκλινης για να περάσουν το βράδυ τους.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι τρεις από τους τέσσερις, όπως ανέφεραν, έκαναν χρήση ναρκωτικών και ακολούθως μπήκαν στη θάλασσα για κολύμπι.

Λίγο μετά τις επτά που ξύπνησαν, διαπίστωσαν πως ο φίλος τους, που ήταν στη θάλασσα, δεν ανταποκρινόταν και κάλεσαν την Αστυνομία, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Ενώπιον των ανακριτών υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι νεαροί έκαναν χρήση ναρκωτικών, με την Αστυνομία να προσπαθεί να εντοπίσει το πρόσωπα ή τα πρόσωπα από τα οποία εξασφάλισαν τα ναρκωτικά.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, με τους ανακριτές να συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις.

Διαβάστε επίσης