Παρασκευή, 3 Ιουλίου

Ο ανθρώπινος παράγοντας στοίχισε τη ζωή στον άτυχο Ανδρέα-Καταλείπει ένα παιδί

Η ταχύτητα και η μη χρήση ζώνης ασφαλείας είναι οι κύριες αιτίες του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Ορόκλινη, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Ανδρέας Ανδρέου 40 ετών από τη Λάρνακα, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του Τμήματος Τροχαίας Λάρνακας Χάρης Χατζηγιασεμή «γύρω στις 2 σήμερα τα ξημερώματα σημειώθηκε στην Ορόκλινη θανατηφόρα οδική σύγκρουση, με θύμα 40 χρονο από τη Λάρνακα»

Πρόσθεσε ότι «ενώ ο 40χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του από τα Λιβάδια με κατεύθυνση την Ορόκλινη, σε κάποια σημείο του δρόμου όπου υπάρχει ελαφριά αριστερή στροφή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρέκκλινε της πορείας του προς τα δεξιά, πλαγιολισθαίνοντας και βγήκε εκτός δρόμου. Αρχικά το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με πινακίδα με κατευθυντήριο βέλος και στη συνέχεια το όχημα ανετράπη επανειλημμένως με αποτέλεσμα ο οδηγός να εκτιναχθεί από το κάθισμα του, εκτός του οχήματος και να καταλήξει σε χωράφι».

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ  ΣΤΗΝ ΟΡΟΚΛΙΝΗ

Στη σκηνή μετέβη ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή φαίνεται ότι κύρια αιτία της νέας θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης είναι η ταχύτητα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο οδηγός δεν έφερε ζώνη ασφαλείας».

Ο άτυχος Ανδρέας καταλείπει ένα παιδί.

reporter.com.cy

Διαβάστε επίσης