Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου

Άφησαν τετράχρονο κοριτσάκι να κοιμάται μόνη στο σπίτι-Δύο συλλήψεις

Στη σύλληψη μιας 30χρονης αλλοδαπής και ενός 67χρονου Ελληνοκύπριου προέβη χθες βράδυ η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση εγκατάλειψης παιδιού. Η 30χρονη είχε αφήσει μόνο στο σπίτι, το τεσσάρων χρονών κοριτσάκι της.

Οι δύο συνελήφθησαν όταν μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν χθες βράδυ αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο σε φώτα τροχαίας σε σημείο της πόλης.

Οδηγός στο αυτοκίνητο ήταν ο 67χρονος Ελληνοκύπριος και συνεπιβάτης η 30χρονη αλλοδαπή. Όταν οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στον Αστυνομικό σταθμό για εξακρίβωση στοιχείων, η 30χρονη η οποία φέρεται να βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο, ανέφερε ότι ήταν μητέρα ενός τετράχρονου κοριτσιού το οποίο βρισκόταν μόνο στο σπίτι.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 30χρονη και εντόπισαν το κοριτσάκι να κοιμάται. Το παιδί παραλήφθηκε από λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε φίλη της μητέρας για να διανυκτερεύσει.

Η 30χρονη που ισχυρίστηκε ότι άφησε το παιδί μόνο για να δουλέψει, συνελήφθη. Συνελήφθη επίσης και ο 67χρονος Ελληνοκύπριος.

Οι δύο οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού όπου τέθηκαν υπό διήμερη κράτηση για υπόθεση εγκατάλειψης παιδιού και άλλα αδικήματα.

reporter.com.cy

 

Διαβάστε επίσης