Κυριακή, 25 Οκτωβρίου

Χωρισμός – ταραχή: Μετά από 13 χρόνια και δυο παιδιά παίρνουν διαζύγιο

Το αποκάλυψαν στο Instagram

Μετά από 13 χρόνια σχέσης, τα δέκα τελευταία σε γάμο και δυο παιδιά πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς και ανακοίνωσαν μέσα από το instagram τον χωρισμό τους.

«Αποφασίσαμε να γυρίσουμε σελίδα και να προχωρήσουμε από το γάμο μας. Καθώς περνάμε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο, τα παιδιά και η σχέση μας ως γονείς και αγαπημένοι φίλοι θα παραμείνουν η προτεραιότητά μας.Κατανοούμε ότι αυτές οι ειδήσεις προσφέρονται για δημόσιο διάλογο, αλλά προς το συμφέρον των παιδιών και της οικογένειάς μας, ζητούμε ιδιωτικότητα, συμπόνια και αγάπη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψε με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση να έχουν απενεργοποιηθεί.

Το ζευγάρι πριν από μερικές ημέρες γιόρτασε τη 10η επέτειο του γάμου του με την πρώην σύζυγο να μοιράζεται μια throwback φωτογραφία από το μυστήριο και το σχόλιο: «Δέκα χρόνια παντρεμένοι, δώδεκα μαζί, δεκατρία χρόνια ως καλύτεροι φίλοι».

Ζευγάρι χωρισμός

Τίτλοι τέλους στη σχέση γνωστού ζευγαριού – Έμειναν μαζί μόνο λίγους μήνες
Ένα πολύ γνωστό ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του. Οι δυο τους κατάφεραν να μείνουν μαζί μόνο λίγους μήνες, καθώς ο δεσμός τους επιβεβαιώθηκε τον Ιανουάριο του 2020 στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση.

Αυτό είναι το ζευγάρι που ρίχνει τίτλους τέλους στη σχέση του
Ο λόγος για την Ρέιτσελ Μπίλσον και τον Μπιλ Χέιντερ, οι οποίοι ήταν ζευγάρι εδώ και λίγους μήνες. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του περιοδικού People, πήραν την απόφαση να χωρίσουν και να μην αφήσουν τη σχέση τους να εξελιχθεί παραπάνω.

 

Διαβάστε επίσης