Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου

Ξέσπασε ο Χρήστος Μάστορας: «Χαλαρώστε λίγο το κα….νη είναι απλά μια λέξη»

Απάντησε στις κριτικές που δέχεται για το νέο του τραγούδι

Ο γνωστός τραγουδιστής, Χρήστος Μάστορας, με ένα post που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ξέσπασε για τις κριτικές που δέχεται το νέο του τραγούδι, ξεκαθαρίζοντας πως το “κα….νη” που αναφέρεται στους στίχους, είναι απλά μία λέξη.

Το τραγούδι με τίτλο «Βικτώρια» έχει γίνει μέσα σε λίγες μέρες το αγαπημένο του κοινού και όχι άδικα, αφού οι Μέλισσες κατάφεραν για ακόμα μία φορά να δώσουν την απόλυτη επιτυχία του καλοκαιριού.

Ένας στίχος ωστόσο αυτού του τραγουδιού, ήταν αρκετός για να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Ο Χρήστος Μάστορας βέβαια με τη σειρά του, έσπευσε να απαντήσει.

Με αυτόν τον τρόπο ξέσπασε ο Χρήστος Μάστορας για το νέο του τραγούδι
«Έτσι για την ιστορία και επειδή βλέπω ότι επικρατεί αναστάτωση στα σχόλια.

Οι MEΛΙSSES έχουν τραγουδήσει τα τελευταία 10 χρόνια με επιτυχία τα εξής τραγούδια: “Κρυφά”, “Έλεγες”, “Τίκι Τίκι” (έχει rap κουπλέ), “Όπως Εγώ” (rap κουπλέ από NiVo), “More Than That” (disco), “Lonely Heart”, “Κύμα”, “Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι”, “Δεν Με Νοιάζει”, “Είμαι Αλλού” (disco με autotune κουπλέ), “Ένα Λεπτό” (λαϊκό τραγούδι με Δημήτρη Μπάση), “Δεν Έχω Ιδέα”, “Μισή Καρδιά”, “Καίγομαι Και Σιγολιώνω” (παραδοσιακό τραγούδι), “Στην Καρδιά”, “Stand By Me Now” (EDM), “Γιατί”, “Μόνη Επιλογή” και πολλά άλλα, που όχι απλά δεν ανήκουν στο ίδιο “είδος” μουσικής, αλλά θα έλεγε κανείς ότι ένας καλλιτέχνης αποκλείεται να μπορεί να τα αγγίξει όλα ταυτόχρονα.

Κι όμως, μετά από 10 χρόνια, είμαστε ακόμα εδώ…

Προτείνω λοιπόν να τσιλάρετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη “Viktoria” που είναι πολύ ερωτευμένη και το 2020 απελευθερωμένα και απενοχοποιημένα καυλωμένη (χαλαρώστε, είναι απλά μια λέξη), γιατί βαρεθήκαμε τον δεξιό συντηρητισμό και το αριστερό political correctness…

Αααα και που ‘στε… Το τραγούδι αυτό, όπως όλα όσα έχουμε βγάλει, εκτός από τον “Κινέζο” (πλακίτσα), το αγαπώ, με τρελαίνει, με ανεβάζει και χαίρομαι που αρέσει και στους περισσότερους».

Χρήστος Μάστορας καινούργιο τραγούδι

Διαβάστε επίσης