Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου

Ανακοίνωση Μαρίνας Λεμεσού για τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού

Αναφορικά με τα πρόσφατα κρούσματα COVID-19 που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού, η διευθυντική ομάδα και το προσωπικό της Limassol Marina Ltd διαβεβαιώνουν ότι κύρια προτεραιότητα παραμένει πάντοτε η υγεία και η ασφάλεια των ιδιοκτητών ακινήτων, των κατόχων θέσεων ελλιμενισμού, των πληρωμάτων, των ενοίκων, των πελατών και των επισκεπτών της.

Θέτοντας το πιο πάνω ως τον πυρήνα της φιλοσοφίας της μαρίνας, η Limassol Marina Ltd θα ήθελε να τονίσει ότι συμμορφώνεται απόλυτα με τους κανονισμούς ασφάλειας και υγείας, όπως έχουν τεθεί από το Υπουργείο Υγείας.

Ως αποτέλεσμα, η Μαρίνα Λεμεσού υπογραμμίζει για ακόμα μια φορά ότι όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι και τα σημεία συχνής επαφής της μαρίνας απολυμαίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπρόσθετα, όλο το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών τηρεί αυστηρά τη χρήση προστατευτικής μάσκας και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως έχουν δοθεί από τις αρμόδιες αρχές, ακολουθώντας πάντα τους κανόνες ατομικής υγιεινής.

Τέλος, η Μαρίνα Λεμεσού συνιστά ανεπιφύλακτα σε όλους τους χρήστες των εγκαταστάσεών της, να τηρούν αυστηρά τις κυβερνητικές οδηγίες σχετικά με την κοινωνική απόσταση και την χρήση εξοπλισμού ατομικής προστασίας και υγιεινής, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος περαιτέρω μετάδοσης του ιού COVID-19.

sigmalive.com

Διαβάστε επίσης