Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Του συμβαίνει το απίστευτο – Εκτός εαυτού ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η νέα ανάρτηση κόλαφος στο Facebook!

Εδώ και λίγο καιρό ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, ζει το απίστευτο αφού έχει πέσει θύμα απάτης και δεν μπορεί να γλιτώσει με τίποτα!

Από την προηγούμενη εβδομάδα είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook – δείτε την εδώ – στην οποία προειδοποιούσε εκείνους που τον ενοχλούν πως αν δεν σταματήσουν θα μιλήσει και θα δώσει τα ονόματά τους στην φόρα.

Πριν από λίγες ώρες με νέα του ανάρτηση, αποκάλυψε πως δεν έχει ξεμπλέξει ακόμα από όλο αυτό!

“Αυτός που μου χακάρει το ρουτερ, τα laptops μου και τα κινητά μου τηλέφωνα επί 5 μήνες ,συνεχίζει μαζί με κάποιους φίλους του hackers, να μου διαλύει τα πάντα, ελέγχει όλους τους email λογαριασμούς μου, όλα τα social media μου, καθώς και χρεώνει debit κάρτες και τους λογαριασμούς μου στην COSMOTE.

Και έχει και το θράσος να με απειλεί , ότι θα μου κάνει μήνυση, εάν πω ΔΗΜΟΣΙΑ το όνομα του. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Προφανώς και θα κάνω κάτι άμεσα, και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4 με 5 χρόνια, να τον / τους τσακίσω στα δικαστήρια. Έλεος πια με αυτόν τον πανίβλακα, και τα φιλαράκια του. Ξέρω ποιοι είναι, τα υπόλοιπα λίαν συντόμως…”

Γιάννης Παπαμιχαήλ γιος Αλίκης Βουγιουκλάκη

 

Διαβάστε επίσης