Κυριακή, 25 Οκτωβρίου

To Instagram «ακυρώνει» τη Μαντόνα – Γιατί της κατέβασε τη δημοσίευση;

Τι συνέβη;

Μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαίνεται πως δεν άρεσε στους ανθρώπους που διαχειρίζονται την πλατφόρμα και έτσι δε δίστασαν αν «ακυρώσουν» μέχρι και τη βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, κατεβάζοντάς της την δημοσίευση.

Ένα βίντεο που ανέβασε η Μαντόνα, το οποίο διαδόθηκε μεταξύ άλλων, και από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αφαιρέθηκε επειδή «περιείχε λανθασμένους ισχυρισμούς σχετικά με τις μεθόδους θεραπείας και πρόληψης της Covid-19», δήλωσε εκπρόσωπος της διαδικτυακής υπηρεσίας Facebook όπου ανήκει το Instagram.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που ανέβασε η Μαντόνα, η αμφιλεγόμενη γιατρός του Τέξας Στέλα Ιμάνουελ διαφημίζει το φάρμακο κατά της ελονοσίας, υδροξυχλωροκίνη, ως θαυματουργή θεραπεία για τον κορωνοϊό.

Στην ανάρτησή της, η 61χρονη Μαντόνα υποστήριξε επίσης απευθυνόμενη στους 15,4 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram ότι υπάρχει ένα αποδεδειγμένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού εδώ και μήνες, ωστόσο, αυτό κρατήθηκε μυστικό, «έτσι ώστε οι πλούσιοι να γίνουν πλουσιότεροι και οι φτωχοί και άρρωστοι να αρρωστήσουν πιο πολύ».

Μαντόνα Instagram

 

Διαβάστε επίσης