Κυριακή, 25 Οκτωβρίου

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Το υπέροχο μήνυμά του

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, με την οποία προκάλεσε για ακόμα μία φορά, ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους. Το δυνατό του μήνυμα άγγιξε πολύ κόσμο.

Μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής να απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές του διακοπές, φροντίζει ωστόσο σε κάθε περίπτωση να ενημερώνει τους followers του με φωτογραφίες και βίντεο αλλά και με συγκινητικά μηνύματα.

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να εξηγήσει στους διαδικτυακούς του φίλους, πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους και να απολαμβάνουν τις στιγμές που έχουν αποκλειστικά για εκείνους.

Η φωτογραφία του συγκέντρωσε ένα σωρό likes και σχόλια.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης
«Δεν θέλω να σας κουράσω με μεγάλο μήνυμα, απλά πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας. Ας μην είναι διακοπές. Ας είναι λίγος χρόνος μονοι σας στο σπίτι.
Ας είναι λίγο περπάτημα με την μουσική που σας αρεσει(αν με ρωτάς, πολύ κεφάτη και ανεβαστική μουσική).

Το κάνω και εγω και λειτουργεί..

Α! Και αν έχετε λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, φερτε στο μυαλό σας κάτι που σας έκανε να γελάσετε πολύ στο παρελθόν…thank me later», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

View this post on Instagram

 

Δεν θέλω να σας κουράσω με μεγάλο μήνυμα, απλά πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας. Ας μην είναι διακοπές. Ας είναι λίγος χρόνος μονοι σας στο σπίτι. Ας είναι λίγο περπάτημα με την μουσική που σας αρεσει(αν με ρωτάς, πολύ κεφάτη και ανεβαστική μουσική😉). Το κάνω και εγω και λειτουργεί.. Α! Και αν έχετε λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, φερτε στο μυαλό σας κάτι που σας έκανε να γελάσετε πολύ στο παρελθόν…thank me later😉❤️

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on


 

Διαβάστε επίσης