Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου

Η έκκληση της Έρρικας Πρεζεράκου και η αποκάλυψη – «Μια προσευχή να σωθεί ο…»

Τι δήλωσε;

Η Έρρικα Πρεζεράκου βίωσε στιγμές φρίκης τα προηγούμενα 24ωρα ενώ ταυτόχρονα, το γεγονός ότι υποβλήθηκε σε απανωτά χειρουργεία την έχει εξουθενώσει. Η γλυκιά Έρρικα μίλησε για την κατάσταση της υγείας της μέσα από το ΚΑΤ στο οποίο βρίσκεται ακόμη και αναρρώνει κάνοντας μία αποκάλυψη, «Μια προσευχή να σωθεί ο…», δήλωσε.

Η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ένα σοβαρό ατύχημα την Παρασκευή ενώ βρισκόταν σε διακοπές στην Κύθνο με τον σύντροφό της. Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη καθ΄όσο βρισκόταν πάνω σε σκάφος με τον σύντροφό της. Συγκεκριμένα, η Έρρικα έπεσε στο νερό με αποτέλεσμα η προπέλα του ταχύπλοου να της τραυματίσει σοβαρά τα δάχτυλα του δεξιού χεριού.

Δείτε τι είπε η Έρρικα Πρεζεράκου για όσα συνέβησαν την Παρασκευή και αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της
Η Έρρικα μίλησε στο On time και τη Σάσα Σταμάτη εκφράζοντας τα εξής λόγια:

“Καλά είμαι, κάνω τώρα 2 συνεχόμενες μέρες μεταγγίσεις, γιατί είχα χαμηλό αιματοκρίτη. Είχα χάσει πολύ αίμα. Τα έχω αφήσει όλα. Δεν μπορώ να ανταποκριθώ σ’ όλα αυτά τα τηλέφωνα και όλο το χαμό. Χρειάζομαι ηρεμία. Είμαι ακόμη σε σοκ. Θέλω να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει.

 Έρρικα Πρεζεράκου αποκάλυψη ατύχημα

Απλά λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη γιατί θα μπορούσα να είχα γίνει κιμάς. Να πω την αλήθεια έχω έννοια για τον παράμεσο, γιατί το τελευταίο μου δαχτυλάκι το έχασα. Μια προσευχή θα ήθελα από τους ανθρώπους να σωθεί ο παράμεσος και να πάνε όλα καλά”

 

Διαβάστε επίσης