Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου

Η μεγάλη απόφαση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματεό Παντζόπουλου για την Άνδρο

Τι συνέβη με την αγαπημένη παραλία της παρουσιάστριας στα Άχλα;

Η Ελένη Μενεγάκη έχει αδυναμία στην Άνδρο και συγκεκριμένα στα Άχλα όπου βρίσκεται η ξενοδοχειακή μονάδα του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου. Εκεί, βρίσκεται μάλιστα και η αγαπημένη της παραλία για την οποία το 2017 είχε πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Αυτή είναι η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου για την Άνδρο

Όπως είχε γίνει γνωστό την χρονιά εκείνη, είχε πραγματοποιήσει ένα νέο εγχείρημα που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Η Ελένη, είχε νοικιάσει από τον Δήμου Άνδρου την καντίνα και το χώρο εκμετάλλευσης για ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Όπως έγραφαν τα τότε δημοσιεύματα, η παρουσιάστρια ήθελε και συνεχίζει να θέλει η παραλία αυτή να διατηρήσει την ομορφιά της, αφού είναι το σημείο που έχει περάσει τις πιο όμορφες στιγμές με την οικογένεια της.

Μάλιστα, στις 20 Ιουλίου του 2017, όπως ανέφερε και το Secret των Παραπολιτικών υπέγραψε με τον Δήμαρχο Άνδρου Θεοδόση Σουσούδη, συμφωνητικό μίσθωσης της παραλίας στα Άχλα, με εγγυητή τον σύζυγό της, και είχε πάρει άδεια για τα επόμενα τρία χρόνια, δηλαδή ως το Δεκέμβρη του 2019, ώστε να κατοχυρώσει το τμήμα της παραλίας, που της δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσει ομπρέλες και ξαπλώστρες και να λειτουργήσει καντίνα.

Έτσι είναι η παραλία της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο σήμερα
Μπορεί το συμφωνητικό μίσθωσης να έχει λήξει από τον Δεκέμβρη του 2019, ωστόσο όπως βλέπουμε από τις πρόσφατες αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παραλία μέχρι σήμερα παραμένει ίδια. Δηλαδή, δεν υπάρχουν ούτε ομπρέλες, ούτε και ξαπλώστρες.

 

 

View this post on Instagram

 

Πρωινές βουτιές ! #onarexperience #summer #andros #androsisland #greece

A post shared by @ elenimenegaki on

Διαβάστε επίσης