Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ η Ζέτα Μακρυπούλια – Η αλήθεια πίσω από τα ρετούς

Έτσι είναι το πρόσωπο της!

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να μην είναι καθημερινή χρήστης του Instagram, ωστόσο όποτε αποφασίζει να κάνει κάποια ανάρτηση τους εντυπωσιάζει όλους. Όπως έκανε με την φωτογραφία της όπου πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της και φάνηκε η αλήθεια της επιδερμίδας της, πίσω από τα ρετούς.

Η παρουσιάστρια – ηθοποιός, μπορεί να πραγματοποιεί γυρίσματα για το Ρουκ Ζουκ, το οποίο επιστρέφει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο, όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο ή κάποιες ημέρες κενό, απολαμβάνει το καλοκαίρι της κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αναρτήσεις της, έχει δώσει μερικές μικρές… γεύσεις για τα μέρη που επισκέφθηκε και τα likes από τους διαδικτυακούς της φίλους πήραν “φωτιά”.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια χωρίς ίχνος μακιγιάζ που φανέρωσε την αλήθεια πίσω από τα ρετούς
Στην πιο πρόσφατη ανάρτηση της, η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της, θέλοντας να αναφερθεί στον καιρό που επικρατούσε πριν από λίγες ημέρες. Η αλήθεια μάλιστα, πίσω από τα ρετούς σε επίσημες φωτογραφίσεις που έχει κάνει, είναι απλά εντυπωσιακή, αφού διατηρεί άψογη επιδερμίδα.

 

Διαβάστε επίσης