Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου

Ράγισε καρδιές ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Βαθιά θλίψη

Πρόσφατα έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Ειρήνης Ιγγλέση και αυτό σκόρπισε τη θλίψη σε πολλούς, μεταξύ άλλων και στον Ανδρέα Μικρούτσικο. Ο θάνατος αυτός τον “τσάκισε” και έσπευσε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που ραγίζει καρδιές.

Η Ειρήνη Ιγγλέση ήταν η δεύτερη σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου και κατά αυτόν τον τρόπο είχε αναπτύξει μια όμορφη και στενή σχέση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δυστυχώς, η Ειρήνη έχασε τη δύσκολη και σκληρή μάχη που έδινε με τον καρκίνο και έφυγε από τη ζωή. Δείτε παρακάτω όλα όσα έγραψε ο Ανδρέας στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ράγισε καρδιές ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Η ανάρτηση για τον θάνατο που τον «τσάκισε»
“Ειρηνουλα μου. Σε γνώρισα στο ΚΘΒΕ στη παράσταση του Γ.Μιχαηλιδη,Φουεντε Οβεχουνα,που έγραψε τη μουσική ο Θάνος και τραγουδούσε ζωντανά στην παράσταση η Μαιρη. Είχες αποχωρήσει από το θέατρο του Κουν για να διαχειριστείς το πένθος σου για το χαμό της αδελφής σου Σεσιλ.

Σε γνώρισα μετα σαν έξοχη γυναίκα του Θάνου σαν μοναδική μητέρα των παιδιών σας Σεσιλ και Κωνσταντίνα σαν μούσα των ταινιών του Π.Βουλγαρη.

Ειρήνη μου αγαπηθήκαμε σαν αδέρφια οπότε κάνε μου μια τελευταία χάρη. Μάζεψε τον Γιώργο την Μαίρη και τον Θάνο και στήστε την μπαλάντα του ξεσηκωμου σκηνή από το Φουεντε Οβεχουνα στο θέατρο ο Παράδεισος” Έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ανδρέας Μικρούτσικος Ιγγλεση θανατος

Ανδρέας Μικρούτσικος ανάρτηση θανατος Ιγγλεση

 

Διαβάστε επίσης