Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου

Το σπαρακτικό μήνυμα του Λουκά Φουρλά για τον τραγικό χαμό της κόρης του

«Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια ψυχούλα μου… 3 χρόνια.. από εκείνο το βράδυ του Αυγούστου στο παιδοογκολογικό που έφυγες για τον ουρανό»

Για την απερίγραπτα χειρότερη στιγμή της ζωής του, αυτή του χαμού της λατρευτής του κόρης, μίλησε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος, Λουκάς Φουρλάς.

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από εκείνη την τραγική μέρα.

Ο ίδιος μοιράστηκε τα συναισθήματά του, με σπαρακτικό τρόπο και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης σε όλους, για το μικρό του άγγελο!

Δείτε όσα έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης του:

Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια ψυχούλα μου… 3 χρόνια.. από εκείνο το βράδυ του Αυγούστου στο παιδοογκολογικο που έφυγες για τον ουρανο. Πέρασαν κιόλας 3 χρόνια μετρώντας την κάθε μέρα την κάθε ωρα και την κάθε στιγμή μακριά σου. Σε ψάχνουμε παντού. Σε κάθε όμορφη στιγμή, σε κάθε ροζ συννεφακι στον ουρανό, σε κάθε χαρούμενη φωνούλα που φτάνει στα αυτιά μας. Και όμως, είσαι εκεί που ήσουν πάντα φωλιασμενη. Εκει όπου κανένας δεν μπορεί να σε πάρει μακρια μας. Βαθιά μέσα στη ψυχη μας. Έφυγες μόνο όταν ένοιωσες και ήσουν σίγουρη ότι θα είχαμε τη δύναμη να το αντέξουμε. Το προσπαθούμε μωρό μου. Δεν είναι εύκολο… Μας δίνεις δύναμη μόνο που υπήρξες στη ζωή μας.. Έστω για τόσο λίγο.. Λίγο αλλά αρκετό για να καταφέρεις να μας δώσεις όλη τη χαρα και την ευλογία του κόσμου μαζί. Πάντα θα σε αγαπάμε αγγελακι μου γλυκό. Και πάντα θα μας λείπεις… Ο παπάς.

 

Διαβάστε επίσης