Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου

Τραγωδία Ορόκλινης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον 39χρονο – Καταλείπει δύο παιδιά

Σήμερα κηδεύεται ο 39χρονος Στήβεν Αρχόντους, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε θαλάσσιο ατύχημα που σημειώθηκε την Κυριακή (16/8) το μεσημέρι στη Λάρνακα.

Ο άτυχος 39χρονος καταλείπει σύζυγο και δύο παιδία

Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στις 17:30 από τον ιερό ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Σιά με την οικογένεια να καλεί όσους τιμούν την μνήμη του όπως παραστούν.

Να σημειωθεί η οικογένεια δεν θα δεχτεί συλλυπητήρια, ενώ παράκληση είναι όπως αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για τα παιδιά του εκλιπόντος.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι της Κυριακής, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, για τραυματισμένο άντρα, εντός της θαλάσσιας περιοχής της Ορόκλινης.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τον άτυχο Στήβεν να είναι σοβαρά τραυματισμένος και τον μετέφεραν στην ακτή.

Με ασθενοφόρο ο 39χρονος διακομίστηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος, είχε μεταβεί στην περιοχή Ορόκλινης για ψάρεμα, όταν κτυπήθηκε από προπέλα ταχύπλοου σκάφους.

Στη συνέχεια, η Αστυνομία συνέλαβε, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άνδρα ηλικίας 44 ετών από τη Λάρνακα, οδηγό του ταχύπλοου σκάφους από το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα στην θαλάσσια περιοχή Ορόκλινης ο 39χρονος.

Διαβάστε επίσης