Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου

Εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη – Οι αφόρητοι πόνοι στο κεφάλι Τι συμβαίνει;

Όλοι θυμούνται το τραγικό ατύχημα με τη μηχανή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη που ως αποτέλεσμα είχε την καθήλωσή του στο κρεβάτι και μια σειρά από πολλά χειρουργεία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της εφημερίδας “Espresso”, οι εξελίξεις στην υγεία του είναι σημαντικές, αν και δυσάρεστο είναι το γεγονός ότι νιώθει αφόρητους πόνους στο κεφάλι του.

Πάνε πάνω κάτω 3 χρόνια από το 2017, όταν συνέβη το εφιαλτικό ατύχημα και η σύζυγός του δεν έχει φύγει από το πλευρό του ούτε στιγμή.

Οι εξελίξεις με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη και οι πόνοι στο κεφάλι
Όπως πληροφορεί η “Espresso” ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης υπεβλήθη πρόσφατα σε ένα σοβαρό χειρουργείο για την τοποθέτηση ενός μοσχεύματος στο κεφάλι του, ενώ παρόλο που όλα πήγαν καλά, αφόρητοι πόνοι τον βασανίζουν και η ψυχολογία του είναι λίγο βεβαρημένη.

Παράλληλα, άλλα 3 χειρουργεία αναμένονται να πραγματοποιηθούν στη συνέχεια, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, καθώς ο δρόμος προς την αποκατάσταση είναι ακόμα μακρύς. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που προέχει είναι να υπάρξει βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά!

 Κωνσταντίνος Αγγελίδης Εξελίξεις Υγεία Αφόρητοι Πόνοι Κεφάλι

Διαβάστε επίσης