Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου

Ελένη Μενεγάκη: Στο σκάφος με τον Ματεό Παντζόπουλο – Φωτογραφία με ροζ μπικίνι

Διακοπές δίχως τέλος για την παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη φέτος πέρασε ένα από τα πιο όμορφα καλοκαίρια της και αυτό το αποδείκνυαν οι δεκάδες φωτογραφίες που μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όπως για παράδειγμα, αυτή που ανέβασε πριν λίγο από το σκάφος με τον Ματέο Παντζόπουλο φορώντας το ροζ μπικίνι της.

Η παρουσιάστρια είναι ελεύθερη από επαγγελματικές υποχρεώσεις που την άγχωναν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και πλέον είναι ελεύθερη να κάνει πράγματα που αγαπάει, με πληροφορίες του Vanda’s να λένε πως ανοίγει το δικό της εστιατόριο σε πολύ γνωστή περιοχή.

Μπορεί ακόμη, η Ελένη Μενεγάκη να τηρεί σιγή ιχθύος, ωστόσο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένεια της.

Όλοι μαζί λατρεύουν να πηγαίνουν σε διάφορα νησιά με το σκάφος, μάλιστα, με αυτό επισκέφθηκαν και την Νάξο πριν λίγες ημέρες.

Πριν λίγα λεπτά η Ελένη, δημοσίευσε μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία ποζάροντας πάνω στο σκάφος του συζύγου της φορώντας ένα απίστευτο μικροσκοπικό ροζ μπικίνι.

 

Διαβάστε επίσης