Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου

Έφυγε από την ζωή Ελληνίδα ηθοποιός – Συγκινούν τα λόγια του συζύγου “Το αποτύπωμά της θα μείνει ανεξίτηλο για πάντα…”

Η σπαρακτική ανάρτησή του

Έφυγε από την ζωή γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που πάλεψε με τον καρκίνο κι έχασε τελικά την μάχη. Συγκίνησε με τα λόγια του ο σύζυγός της που θέλησε να την αποχαιρετήσει με με μια ανάρτηση του στην οποία συγκινεί..

Ο λόγος για την ηθοποιό Βίκυ Ψαλτίδου, η οποία έφυγε στην ηλικία των 66 χρόνων. Συντετριμμένος αποχαιρέτησε τη σύζυγό του, ο δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου, Παναγιώτης Κουτσάφτης. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει έναν γιο, τον Απόστολο, ο οποίος ζει και εργάζεται στο εξωτερικό ως οικοτοξικολόγος.

Η Βίκυ Ψαλτίδου κηδεύτηκε χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζαγοράς.

Βίκυ Ψαλτίδου

«Σε κλίμα οδύνης, με τις καρδιές μας βαριές από τη δυσαναπλήρωτη απώλεια, αποχαιρετάμε σήμερα τον άνθρωπό μας, την Βίκυ μας. Σύζυγο και μητέρα, με ατέλειωτο δόσιμο σε όλους, στην οικογένεια, στην κοινωνία, στο θέατρο, στα παιδιά. Η απουσία της είναι μια απώλεια επώδυνη για όσους την γνώρισαν. Το αποτύπωμά της θα μείνει ανεξίτηλο για πάντα στο βιβλίο της μνήμης μας. Αποχαιρετούμε σήμερα έναν σπάνιο, έναν ακριβό άνθρωπο, έναν φάρο ρεαλισμού και ηθικού προσδιορισμού» έγραψε στο Facebook o σύζυγός της.

Βίκυ Ψαλτίδου έφυγε από την ζωή , τα λόγια του συζύγου

Ένας ακόμη γνωστός ηθοποιός θέλησε να την αποχαιρετήσει με ένα ποστ. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε δυο λόγια..

Βίκυ Ψαλτίφου έφυγε από τη ζωή

 

Διαβάστε επίσης