Τρίτη, 26 Ιανουαρίου

Big Brother: Με κοφτό εσώρουχο ο Θέμης – Το πλάνο που βγήκε στη δημοσιότητα

Πριν προλάβει να κοπεί το live streaming

Πριν ακόμα σταματήσει η μετάδοση του live streaming από τον ΣΚΑΪ για το Big Brother, βγήκε στη δημοσιότητα ένα πλάνο στο οποίο φαίνεται ο Θέμης Κανέλλος, ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες με κοφτό γυναικείο εσώρουχο.

Η live μετάδοση «έκαψε» το σταθμό του Φαλήρου μόλις χθες και όπως όλα δείχνουν, στο ΣΚΑΪ τρέχουν και δεν φτάνουν με την απαράδεκτη ατάκα που ακούστηκε από έναν παίκτη.

Το Σάββατο ωστόσο πριν ακόμα λάβει χώρα αυτό το αδιανόητο περιστατικό, οι κάμερες στο σπίτι λειτουργούσαν κανονικά και μάλιστα το live streaming έδειχνε μερικά μοναδικά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι.

Σε ένα από αυτά, φαίνεται ο Θέμης Κανέλλος ο οποίος έχει επιλέξει να φορέσει ένα μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο το οποίο μάλιστα δεν έχει πρόβλημα να δείξει και στους συμπαίκτες του.

Big Brother Θέμης Κανέλλος

Big Brother: Άγρια επίθεση στο Instagram του Αντώνη Αλεξανδρίδη – «Είσαι το απόλυτο σκουπίδι»
Μετά το χυδαίο σχόλιο που έκανε στο live streaming του Big Brother, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης δέχθηκε άγρια επίθεση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ μάλιστα, μερικοί διαδικτυακού του φίλοι δε δίστασαν να τον αποκαλέσουν «απόλυτο» σκουπίδι.

Λίγες ώρες μετά το εν λόγω συμβάν, ο πρώην παίκτης του Big Brother, ο οποίος εκδιώχθηκε από το σπίτι – δείτε εδώ τι του είπε ο Big Brother – αναγκάστηκε να κλείσει τα social media προκειμένου να μην δεχθεί άλλα υβριστικά σχόλια.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, ο παίκτης του Big Brother έχει να αντιμετωπίσει ένα «κύμα» οργής που τον περιμένει.

Αντώνης Αλεξανδρίδης Instagram

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother

Διαβάστε επίσης