Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου

Νέο «χτύπημα» για το Big Brother – Ασφαλιστικά μέτρα από Έλληνα πολιτικό

Αναβρασμός με το ριάλιτι

Ασφαλιστικά μέτρα κατέθεσε ο Φαήλος Κρανιδιώτης μαζί με τον Θεόδωρο – Ορέστη Σκαπινάκη και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Λιάκο, με τα οποία ζητούν στην απαγόρευση μετάδοσης της εκπομπής, Big Brother, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε τις τελευταίες μέρες, με το ριάλιτι του ΣΚΑΪ να δέχεται ένα ακόμα «χτύπημα»!

Ακόμα, σε περίπτωση που αυτό δε γίνει, ζητούν η προβολή του να γινεται μεταμεσονύκτια και να μην παίζεται κανένα τρειλερ για την εκπομπή στις προηγούμενες ώρες.

Αναλυτικά ο Φαήλος Κρανιδιωτης έγραψε :

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Σήμερα το πρωί, μαζί με τον συνάδελφο Θεόδωρο – Ορέστη Σκαπινάκη και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Λιάκο καταθέσαμε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΣΚΑΙ με αίτημα την απαγόρευση μετάδοσης του Big Brother, αλλιώς την μετάθεση της ώρας μετάδοσης μετά τα μεσάνυχτα, με απαγόρευση και της μετάδοσης διαφημίσεων και trailer όλες τις υπόλοιπες ώρες, καθώς και της μετάδοσης μέσω διαδικτύου.

Η συζήτηση της Προσωρινής Διαταγής ορίσθηκε για την Πέμπτη 10/9 στις 9 π.μ. στην Ευελπίδων.

Καλούμε ενωσεις, οργανώσεις πολιτών, αλλά και μεμονωμένους πολίτες να δηλώσουν πρόσθεση παρέμβαση.

Ακόμη και αν συμπολιτες μας από ανάγκη η αφέλεια συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο με προσδοκία κέρδους, παραίτηση από το δικαίωμα στην προσωπικότητα δεν επιτρέπεται. Χρέος μας να τους προστατευσουμε, όπως και τον εαυτό μας και τα παιδιά μας.

Από δεξιά ως αριστερά ας συμφωνήσουμε πως η αντίσταση στην χυδαιοτητα είναι καθήκον.

 

Διαβάστε επίσης