Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου

Δημόσια συγγνώμη από την Ellen DeGeneres για το σκάνδαλο

Πρεμιέρα έκανε χθες η Ellen DeGeneres η οποία θέλησε να ανοίξει την πρώτη εκπομπή του χρόνου, με μία δημόσια συγγνώμη προς τους τηλεθεατές της για το σκάνδαλο που βαραίνει εδώ και λίγο καιρό το όνομά της, με την παρουσιάστρια να ξεκαθαρίζει τη θέση της.

Tρεις κορυφαίοι παραγωγοί του Ellen DeGeneres Show απολύθηκαν εν μέσω κατηγοριών για κακή συμπεριφορά και παρενόχληση. H DeGeneres ανακοίνωσε το γεγονός σε ένα βίντεο προς το προσωπικό ενώ δήλωσε ότι μία εσωτερική έρευνα δρομολογείται. Στο μήνυμά της ανέφερε ότι «λυπάται πολύ για ό,τι έγινε», σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Hollywood Reporter.

Μάλιστα η συγκεκριμένη ανάρτησή της είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media. Δείτε εδώ τα σχόλια που έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Αυτή ήταν η δημόσια συγγνώμη της Ellen DeGeneres για το σκάνδαλο που δημιουργήθηκε

«Αν μας βλέπετε γιατί με αγαπάτε σας ευχαριστώ και αν μας βλέπετε γιατί δεν με αγαπάτε, καλωσήρθατε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που υπέστησαν όλα αυτά. Ξέρω ότι έχω προνόμια και δύναμη και άρα είμαι υπεύθυνη για ό,τι συμβαίνει στην εκπομπή μου.

Κάναμε όλες τις αλλαγές που έπρεπε και είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε ένα νέο κεφάλαιο.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Μερικές φορές είμαι και λυπημένη και θυμώνω και γίνομαι ανυπόμονη και επίμονη και προσπαθώ να τα καταπνίξω όλα αυτά.

Είμαι το αφεντικό 270 ανθρώπων που έχουν φτάσει αυτή την εκπομπή εδώ που είναι σήμερα και τους είμαι ευγνώμων. Θέλω ο καθένας τους να είναι χαρούμενος και περήφανος που δουλεύει σε αυτή την εκπομπή», δήλωσε η Ellen DeGeneres.

 

Διαβάστε επίσης