Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το συμβάν που της έτυχε σε επίδειξη μόδας στο παρελθόν και την αναστάτωσε [βίντεο]

Το περιστατικό που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

Με αφορμή τη γυμνή φωτογράφηση που έκαναν οι διαγωνιζόμενοι του “GNTM”, η Χριστιάνα Αριστοτέλους το απόγευμα της Τρίτης, 29 Σεπτεμβρίου, μοιράστηκε με το πάνελ της εκπομπής της αλλά και με το τηλεοπτικό κοινό, ένα δικό της περιστατικό που της συνέβει, στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε ένα συμβάν που την αναστάτωσε και δεν πρόκειται να ξεχάσει πότε, αναφέροντας τα εξής: “Όταν ήμουν στις “δόξες” μου, στα 18 μου, είχα πάει για να κάνω μια επίδειξη μόδας, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, πήγα σε ένα κομμωτήριο και ενώ είχα ένα μακρύ μαλλί, ήθελαν να μου κάνουν το μαλλί μου κοντό – σπόντες, επειδή έτσι την είδε ο κομμωτής, και δεν θα πληρωνόμουν καν για αυτή την επίδειξη[…]

Ενώ πρόσθεσε τα ακόλουθα: “Μου λέει, θα κόψουμε τα μαλλιά, όχι του λέω δεν θα κόψουμε τα μαλλιά, μου μίλησε τόσο υποτιμητικά, τόσο άσχημα, μου είπε αν θέλεις να είσαι μοντέλο αυτά πρέπει να δέχεσαι. Σηκώνομαι και εγώ κυρία, του λέω, ε τότε δεν θέλω να γίνω μοντέλο, γεια σας”. Δείτε το απόσπασμα στο πιο κάτω βίντεο:

ilovestyle.com

Διαβάστε επίσης