Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου

Τα τελευταία λόγια της Άλκηστις Παυλίδου προς το Γιώργο Ζένιο – “Θα γιάνω, θα γιάνω και θα παίξουμε πάλι μαζί” (ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και σε ολόκληρη την Κύπρο σκόρπισε ο θάνατος της αγαπητής ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο. Η Άλκηστις η οποία θα είχε σήμερα τα 74α γενέθλιά της, “έσβησε” το βράδυ της Κυριακής.

Μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο ηθοποιός Γιώργος Ζένιος, φανερά συγκινημένος, αναφέρθηκε στο ήθος της αλλά και την τελευταία τους συνομιλία.

“Ό,τι και να πω είναι λίγο για την Άλκηστις… Δεν γνώρισα πιο καλό άνθρωπο, η καλοσύνη της… Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος νοιαζόταν για τον καθένα, ποτέ δεν πίκρανε κανέναν, εγώ την αγαπούσα πάρα πάρα πολύ.”

Αναφέρθηκε επίσης στο τελευταίο τηλεφώνημα των δύο, πριν 10 μέρες, όταν ο κ. Ζένιος είχε αντιληφθεί πόσο αδύναμη ήταν με την ίδια να εμφανίζεται και πάλι αισιόδοξη. “Θα γιάνω, θα γιάνω και θα παίξουμε πάλι μαζί”, του είπε χαρακτηριστικά.

Οι τελευταίες αναμνήσεις…

Η Χριστίνα Παυλίδου, τιμώντας τη μνήμη της μητέρας της, ανάρτησε το τελευταίο βίντεο της αείμνηστης ηθοποιού μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν, στο οποίο, αν και αδύναμη, φαίνεται να χορεύει από την καρέκλα της.

alphanews.live

Διαβάστε επίσης