Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου

Ραγίζει καρδίες ο Γιώργος Ζένιος για την Άλκηστις Παυλίδου: « Πήγα μέσα, άνοιξαν το φέρετρο και της είπα..» – Βίντεο

Έπεσε η αυλαία στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα για την Άλκηστις Παυλίδου! Βαθιά υπόκλιση και δυνατό χειροκρότημα για την «Πέπα της καρδιάς μας»
Η κορυφαία, η μοναδική, η λατρεμένη, η πόλυαγαπημένη ηθοποιός, Άλκηστη Παυλίδου, δεν βρίσκεται πια αναμεσά μας.

Η υπέροχη φυσιογνωμία της και το αστείρευτο ταλέντο της, θα λάμψουν διά της ηχηρής απουσίας της.

Έφυγε νικημένη από τον καρκίνο, αλλά δικαιωμένη από τη ζωή και το κοινό της, που την λατρεύει όσο πολύ λίγες προσωπικότητες και θα την κρατήσει ζωντανή στις μνήμες, στην καρδιά και στην συνείδηση.

Σχήμα οξύμωρο ή τραγική ειρωνεία, η αυλαία της ζωής της συνέπεσε με την ίδια μέρα που θα γιόρταζε τα 74α γενέθλια της.

Η λατρεμένη «Πέπα» από το «Βουράτε γειτόνοι» για πρώτη φορά αντί να σκορπίσει γέλιο, σκόρπισε απέραντη θλίψη!

Το μεγαλείο του ταλέντο της, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, αυτό βρίσκεται βαθιά καρφωμένο στις καρδιές όλων των Κυπρίων εδώ και 50 χρόνια!

«Η εξόδιος ακολουθία της αγαπημένης μας μητέρας Αλκηστης Παυλίδου, θα γίνει τελικά στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στο Πλατύ Αγλαντζιας, αύριο Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στις 15.00. Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Κωνσταντίνου και Ελένης στην Λεωφορο Λαρνακος. Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η κόρη της Κυνθία Παυλίδου.

Και εκεί παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος! Η αυλαία από τα εγκόσμια έπεσε για την λατρευτή μας ηθοποιό!

Τώρα θα παραμείνει ζωντανή στο μυαλό και στην καρδιά μας όπως της αξίζει! Το χειροκρότημα για τη ζωή και το έργο της από όλους μας παραμένει δυνατό!

Άξιο τέκνο της Κύπρου και του πολιτισμού!

Καλό ταξίδι Άλκη… όπως την αποκαλούσε η οικογένειά της στο θέατρο και στην ζωή!

Δυστυχώς δεν μπόρεσε το πλήθος των Κυπρίων θαυμαστών της μικρών και μεγάλων, να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει ο κορωνοϊός, το ίδιο και οι ηθοποιοί, συνάδελφοι, συνεργάτες και συγγενείς, πέραν του στενού οικογενειακού κύκλου.

Η εκκλησία ήταν όσο πιο γεμάτη θα μπορούσε να είναι, τηρουμένων των αναλογιών.

Παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, εκ μέρους της κυβέρνησης ο Πρόδρομος Προδρόμου, εκ μέρους του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου και Χρίστος Χριστοφίδης και εκ μέρους του ΔΗΣΥ ο Νίκος Τορναρίτης.

Το παρών του έδωσε και ο Διευθυντής του Sigma, Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι ηθοποιοί: Δέσποινα Μπεμπεδέλη, Στέλιος Καυκαρίδησω, Γιαννα Λευκάτη, Σοφοκλής Κασκαούνιας, Νιοβη Χαράλαμπους, Μιχάλης Σοφοκλέους, Λώρης Λοϊζιδης, Βαρβάρα Λάρμου, Μελάνι Στέλιου, Μήδεια Χάννα, Δήμητρα Δημητρίου, Σοφία Καλλή, Ανδρούλα Βασιλείου, Μυρσίνη Χριστοδούλου, Μάρα Κωνσταντίνου, Σίμος Τσιάκκας, Έλενα Δημητρίου, Γιώργος Ζένιος, Κώστας Βήχας, Ευτύχιος Πουλαίδης, Κωστάκης Κωνσταντίνου, Έλενα Χριστοφή, Σπύρος Κυπριανού, Μιχάλης Μουστάκας, Μιχάλης Τερλικάς, Σταύρος Λούρας, Αννίτα Σαντοριναίου

Διαβάστε επίσης